Morgan Freeman er vild med Obama
Underholdningsindustrien og Hollywood er hovedsageligt på Obamas side. Foto: Pablo Martinez Monsiva / POLFOTO
Skuespilleren, der brillerer i den nye Batman-film, donerer en million dollar til Barack Obamas valgkampagne.

Stjernerne i Hollywood står i kø for at hjælpe præsident Barack Obama med at blive genvalgt, når amerikanerne skal stemme den 6. november. Senest har skuespilleren Morgan Freeman doneret en million dollar til den demokratiske præsident.

Freeman, der deler hudfarve med Obama, er med i den nye Batman-film. Forsalget at billetter til filmen, der får premiere fredag i USA, tyder på en kæmpe kassesucces for "The Dark Knight Rises" og Freeman.

Obama og Republikanernes kandidat Mitt Romney ventes at bruge over en milliard dollar hver i forsøget på at få overdraget nøglerne til Det Hvide Hus. Indtil nu har Obama skrabet flere penge ind end Romney.

Mens mange personer i finans- og erhvervslivet støtter Romney, så er underholdningsindustrien og Hollywood hovedsageligt på Obamas side.

- Præsident Obama har klaret sig bemærkelsesværdigt godt under historisk vanskelige betingelser, siger den 75-årige Freeman.

- Han kæmper mod millioner af dollar fra folk på højrefløjen. Jeg er stolt over at stille min stemme og støtte til dem, der forsvarer Obama.