Mor nægter at se Forum-chauffør i retten
Kvinde har stadig men efter, at hun og datteren blev ramt af vanvidsbilist. Hendes tiårige datter blev dræbt.

Mange familiemedlemmer var taget med i retten for at støtte moren til den tiårige pige, der sidste år blev dræbt i en trafikulykke ved Forum. En ulykke, hvor moren også selv blev ramt og hårdt kvæstet.

Under afhøringen af moren i Retten på Frederiksberg onsdag tog den tiltalte 25-årige mand plads i et tilstødende lokale, hvorfra han kunne høre vidneafhøringen, men hvor moren og resten af familien ikke kunne se ham.

Sådan havde familien ønsket det, og den 25-årige mand gik med til at lade afhøringen foregå på familiens præmisser.

Moren, der vidnede med hjælp fra en tolk, fortalte, hvordan hun kom gående fra Frederiksbergcentret med sin datter. Hun husker fodgængerfeltet, men selve ulykken har hun ingen erindring om.

- Jeg kan huske, at vi kom til fodgængerfeltet, men så husker jeg ingenting, fortæller moren via tolken.

Det næste, hun husker, er hospitalet, hvor hun blev indlagt med svære kvæstelser efter ulykken: overrevne ledbånd i begge ben, flere brud på rygsøjlen, brud på ribben, hjernerystelse og hjerneblødning. I dag har hun stadig men fra ulykken.

- Jeg er handicappet i den ene ben. Venstre ben glider hele tiden ud, jeg har smerter, og det låser sig fast i højre ben. Halebenet er også skadet, så jeg kan ikke sidde ned i lang tid eller stå op i gang tid.

- På grund af uheldet kan jeg ikke huske alt. Pludselig får jeg aggressive anfald, og jeg bliver meget vred, fortæller moren om sin tilstand i dag.

Der ventes dom i sagen torsdag.

/ritzau/