Mikkel Hansen før debut: Det bliver vildt
Håndboldspilleren Mikkel Hansen glæder sig meget til sin debut fredag for Paris Handball mod Cesson Rennes.

Fredag aften får Mikkel Hansen debut for Paris Handball, når klubben på hjemmebanen Stade Gymnase Pierre de Coubertin tager imod Cesson Rennes.

Den danske landsholdsstjerne glæder sig meget til debuten foran cirka 4000 tilskuere.

- Hallen er fyldt, og det er dejligt i sig selv. Det er altid sjovt at gå i gang med en ny sæson, og denne gang er det selvfølgelig sjovere end længe, for det er et helt nyt projekt.

- Og efter interessen at dømme på såvel pressemøder som i andre sammenhænge op til åbningskampen så bliver det vildt. Rigtig vildt, siger Mikkel Hansen til Ekstra Bladet.

Mikkel Hansen skiftede for et par uger siden til Paris Handball, efter at AG København gik konkurs.

Den danske bagspiller, der bærer titlen som verdens bedste håndboldspiller, ved, at den storsatsende klub forventer flotte resultater i sæsonen.

- Vi spiller fornuftigt, og selvfølgelig er målet, at vi skal vinde ligaen og kvalificere os til Champions League næste sæson.

- Men Montpellier med Nikola Karabatic vil selvfølgelig gøre alt for at forhindre det, og der er andre stærke mandskaber, der har forstærket sig - blandt andet med spanske profiler, der kunne få bedre kontrakter i Frankrig end i Spanien, siger Mikkel Hansen.

/ritzau/