Mern-plejefar: Politiet har fundet på det
Her til eftermiddag bliver plejefaderen ved Retten i Nykøbing Falster konfronteret med flere af anklagerne om vold. Foto: Joachim Adrian / POLFOTO
Anklager om vold er politiets opfindelse, siger plejefaderen fra Mern.

Plejefaderen i Mern-sagen afviser anklagerne om vold mod flere børn. Nu skyder han skylden på politiet.

Her til eftermiddag bliver han ved Retten i Nykøbing Falster konfronteret med flere af anklagerne, blandt andet anklagen om at han skulle have slået den dreng, som han og konen gerne vil adoptere.

"Jeg har aldrig rørt ham. Jeg har aldrig nogensinde slået nogen. Det er noget, din kollega har fundet på," sagde plejefaderen, mens han pegede på den fremmødte politiassistent, der har stået for efterforskningen af sagen.

Det skriver eb.dk.

Her brød dommeren ifølge eb.dk ind og gjorde plejefaderen opmærksom på, at det er strafbart at komme med injurier i retten.

Mens plejefaderen generelt afviser at have været voldelig mod børnene, har han her til eftermiddag erkendt et voldsforhold fra anklageskriftet.

Det handler om en episode, hvor han er anklaget for at slå en plejesøn 20-30 gange i hovedet med et par vinterstøvler.

"Det er korrekt, at jeg har klappet ham i panden med en støvle, men det var ikke særlig hårdt, og det var mere et klap for at sige, at han skulle tænke sig om," sagde plejefaderen ifølge eb.dk.

Kilde: eb.dk