Mercedes dominerer igen og starter forrest
Lewis Hamilton starter i pole position på Silverstone søndag, og han får igen Nico Rosberg lige bag sig.
Lewis Hamilton starter i pole position, når han søndag skal forsøge at vinde igen på Silverstone, som tilfældet var i fjor.
Lewis Hamilton starter i pole position, når han søndag skal forsøge at vinde igen på Silverstone, som tilfældet var i fjor. Foto: Rui Vieira/AP

Det ligner Mercedes mig her og Mercedes mig der i Formel 1-verdensmesterskabet. Når søndagens grand prix køres på Silverstone er det endnu en gang med de to Mercedes-biler forrest.

I lørdagens kvalifikation sluttede Lewis Hamilton igen foran sin holdkammerat Nico Rosberg, som han distancerede med godt 0,1 sekund.

Det er Lewis Hamiltons ottende pole position i denne sæson ud af ni mulige, og han skal søndag forsøge at revanchere sig i forhold til det seneste grand prix i Østrig, hvor Nico Rosberg vandt.

Lewiz Hamilton vandt på Silverstone i fjor, og han ser frem til søndagens løb.

- Det er en meget speciel dag for mig at tage pole position her. Fansene giver mig stor motivation, og jeg vil gerne takke alle for deres støtte. Det er en utrolig følelse, siger Lewis Hamilton til AFP.

Williams brasilianer Felipe Massa starter efter de to Mercedes-kørere, og han får sin holdkammerat Finn Valtteri bag sig.

Inden søndagens grand prix fører Hamilton den samlede VM-stilling med 169 point, mens Nico Rosberg blot er 10 point efter.

Rosberg vandt i 2013 på Silverstone, mens Hamilton ud over sejren i fjor også vandt på banen i 2008.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.