McIlroy: Wozniacki tror stadig på sig selv

De seneste dårlige resultater nager ikke Caroline Wozniacki. - Hun tror stadig på sig selv, siger kæresten.

Caroline Wozniacki har ifølge sin kæreste, golfspilleren Rory McIlroy, fortsat en solid tro på sig selv forud for OL i London, selv om resultaterne ikke er gået danskerens vej de seneste måneder.

McIlroy tror på, at den danske tennisstjerne er mentalt klar til at levere et stort OL-resultat.

- Hun har stadig selvtilliden. Hun tror på sig selv, og det kan bringe hende langt, siger Rory McIlroy.

- Nogle af verdens bedste sportsfolk er ikke altid lige så gode som de andre teknisk, men de har den der tro på sig selv, som gør dem bedre.

- Hun tror meget på sig selv, og det skal hun også gøre, for hun har i to-tre år været en verdensklassespiller og har vundet mange titler, siger nordireren.

Caroline Wozniacki blev for en måned siden ekspederet ud af Wimbledon efter bare en enkelt kamp. Det samme skete ugen før i Eastbourne.

- Alle går gennem dårlige tider. Sådan er sport. Men man skal bare bruge én god turnering til at vende det hele, så er man på vej op igen, tilføjer han.

Mange har en holdning til Caroline Wozniacki, men ifølge Rory McIlroy skal hun passe på med at lytte til alle de gode råd.

- Man kan ikke være perfekt. Folk som Caroline og jeg selv kan være ofre for vores egen succes, fordi forventningerne er så høje.

- Det er svært at holde niveauet hele tiden. Hvis man går igennem et par måneder, hvor det ikke går så godt, så betyder det ikke, at man har mistet sit niveau. Man kommer sig og vil vinde igen. Sådan er sport, siger Rory McIlroy.

Caroline Wozniacki møder i første runde af OL-turneringen det britiske hjemmebanehåb Anne Keothavong på Wimbledonanlæggets legendariske Centre Court.

Tre andre tenniskampe skal dog først spilles lørdag, inden Wozniackis kamp kan gå i gang. Programmet starter klokken 13.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.