Manchester City vil fælde kæmpen i Madrid
Manchester City vil vinde udekampen mod Real Madrid i Champions League, understreger manager Roberto Mancini.

De fleste fodboldhold vil være meget tilfredse med at slippe fra Real Madrids frygtede hjemmebane, Santiago Bernabeu, med et enkelt point. Måske endda et smalt nederlag og æren i behold.

Men før tirsdagens med spænding imødesete Champions League-opgør mellem den spanske mester og Englands ditto, Manchester City, slår sidstnævntes manager fast, at gæsterne ikke er indstillet på at nøjes.

- Vores mentalitet er ikke at tage til Madrid eller noget andet sted og nøjes med et point eller tabe. Vi ønsker altid at vinde, siger City-manager Roberto Mancini ifølge Sky Sports.

- Men vi ved også, at det bliver en hård kamp. Vi spiller mod et af de bedste hold i verden, men vi ønsker at gøre det godt, siger italieneren.

Real Madrid har vundet Champions League og forløberen, Europa Cuppen for mesterhold, i alt ni gange, hvilket er flest af alle klubber.

Gruppe D tegner på forhånd til at blive den hårdeste af de otte Champions League-grupper, eftersom mestrene fra Spanien, England, Tyskland og Holland er med.

Ud over Real Madrid og Manchester City er Borussia Dortmund og Ajax med i gruppen.

Roberto Mancini forventer en intens aften i Madrid.

- Jeg tror, at det bliver en fantastisk kamp og et fantastisk øjeblik for alle i vores klub. Men når man er med i Champions League, så er alle hold af høj klasse, og alle kampe er svære.

- Når man møder hold som Real Madrid og Barcelona, så er man oppe mod 100 års historie, de har vundet alt. Også derfor bliver det svært, siger Roberto Mancini.

/ritzau/