Magnussen: Jeg venter gerne længe på Renault
Kevin Magnussens Formel 1-fremtid hos Renault er uafklaret, og danskeren føler sig under stort pres.
Kevin Magnussen er fri til at forhandle med andre Formel 1-hold end Renault, men han er parat til at vente på det franske fabrikshold.
Kevin Magnussen er fri til at forhandle med andre Formel 1-hold end Renault, men han er parat til at vente på det franske fabrikshold. Foto: Lars Baron/AFP

Racerkøreren Kevin Magnussen venter gerne længe på Renault, der endnu ikke har tilbudt danskeren en forlængelse for 2017.

Det fortæller Formel 1-køreren torsdag på et pressemøde før weekendens grandprix i USA.

- Jeg føler, at Renault er det rigtige sted at være på den lange bane og stedet, hvor jeg kan opnå mit mål, som er at blive verdensmester, siger Magnussen ifølge Sky Sports.

Det franske fabrikshold offentliggjorde for nylig, at man henter tyske Nico Hulkenberg ind til næste sæson. Det er endnu uvist, hvad der skal ske med Magnussen og holdkammerat Jolyon Palmer.

- Jeg må leve med det ekstra pres og hårde tider, men jeg tror, at det betaler sig i sidste ende.

- Jeg kunne også bare give op og sige, at jeg ikke vil stille op til det her, men jeg er sikker på, at jeg er det rigtige sted, fortæller han.

Kevin Magnussen er dog bevidst om, at hans muligheder for et Formel 1-sæde i næste sæson kan løbe helt ud sandet.

Danskeren endte uden et sæde i 2015, da han var tilknyttet McLaren-holdet.

- Der er andre åbne sæder, og jeg kan ikke vente så længe på Renault, at alle andre muligheder forsvinder. Så risikerer jeg potentielt at stå uden noget igen, og det er ikke godt.

- Jeg prioriterer Renault, fordi det er her, jeg gerne vil være, så jeg venter så længe, jeg kan, siger danskeren.

Renault forlængede for tre uger siden en option på Magnussen. Til BT oplyser danskeren, at den nye option nu er udløbet, og derfor er han i øjeblikket fri til at skrive kontrakt med en ny arbejdsgiver.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.