Liverpool-manager sur over Carrolls skifte
Liverpool-manager Brendan Rodgers er så opsat på at få en ny angriber, at han overvejer at hente Michael Owen.

Det var dumt, at Liverpool skilte sig af med angriberen Andy Carroll uden at skaffe sig en erstatning i front. Det gentog Liverpools manager, Brendan Rodgers, efter søndagens 0-2-nederlag til Arsenal i Premier League.

Det virkede - set udefra - underligt, at Liverpool ikke havde hentet en ny angriber, inden transfervinduet lukkede i fredags, efter at Carroll var lejet ud til West Ham for resten af sæsonen.

Rodgers havde nemlig sagt, at Liverpool ikke ville sige farvel til Andy Carroll, før der var en anden gardering på plads.

Men det skete ikke, og søndag gentog Rodgers over for engelske medier, at han ikke ville af med Carroll uden at hente en anden angriber.

Der bliver dog glattet ud og nedtonet fra Rodgers' side på Liverpools egen hjemmeside.

- Det er der ikke noget at gøre ved nu. Vi ved alle, at vi havde brug for forstærkninger, og at spillerne kunne bruge noget hjælp, men vinduet er lukket.

- Vi kan ikke gøre noget ved det nu. Jeg koncentrerer mig om de spillere, som er her, og de har været fantastiske, siger Rodgers.

Det ser ikke godt ud for Liverpool, som blot står med et point efter tre ligakampe. Det er Liverpools værste sæsonåbning siden 1962/63-sæsonen. Holdet har kun vundet en af de syv seneste hjemmekampe i ligaen.

Liverpool har dog ikke givet op i håbet om at hente en ny angriber, da blandt andre den tidligere engelske landsholdsspiller og Liverpool-yndling Michael Owen er ledig på markedet som transferfri spiller.

- Jeg vil se på enhver spiller, der kan forstærke truppen. Vi har en meget lille trup med nogle meget unge spillere, så det kan jeg ikke sige nej til, siger Rodgers.

/ritzau/