Liverpool-ejer ked af misset transfervindue
Der har ikke været meget at fejre for fans og spillere i Liverpool FC denne sæson. Foto: AP/Andres Kudacki / POLFOTO
Det var et skuffende transfervindue for Liverpool FC, skriver klubejer John Henry i åbent brev.

Liverpool FC har fået en elendig start på sæsonen med to nederlag og et uafgjort resultat, og klubben er blevet kritiseret for ikke at købe ind i det netop afsluttede transfervindue.

Nu skriver klubbens ejer, John Henry, i et brev til Liverpool FC's fans, at han selv er skuffet over de manglende indkøb.

- Jeg er lige så skuffet som alle andre med forbindelse til Liverpool FC, at vi ikke var i stand til at føje yderligere styrke til vores angreb i denne sommers transfervindue, indleder John Henry sit åbne brev.

- Men det var ikke mangel på lyst eller indsats fra de involverede.

De pressede hårdt på i de sidste dage på flere forskellige angribere, men desværre lykkedes det ikke denne gang at nå en acceptabel handel.

Klubejeren forsøger at glæde sig over, at det derimod lykkedes at holde fat i flere kernespillere, som har været genstand for interesse fra andre klubber.

- Vi lykkedes med at holde på Martin Skrtel, Daniel Agger og Luis Suarez. Vi sætter stor pris på deres tro på klubben, skriver Henry.

Klubejeren slår samtidig fast, at han ikke vil bryde Uefa-reglerne for Financial Fair Play.

Brevet fra John Henry kommer kort efter, at manager Brendan Rodgers har beklaget sig over de manglende indkøb og det faktum, at Andy Carroll blev lejet ud.

- Det er der ikke noget at gøre ved nu. Vi ved alle, at vi havde brug for forstærkninger, og at spillerne kunne bruge noget hjælp, men vinduet er lukket, siger Rodgers.

Den engelske Premier League-klub fik knyttet en række unge spillere til holdet, men ikke navne, der sikrer de store overskrifter.

- Men sommervinduet bragte tre unge - men så afgjort talentfulde - spillere til holdet i Joe Allen, Nuri Sahin and Fabio Borini, og derudover to spændende potentielle stjerner for fremtiden - Samed Yesil and Oussama Assaidi, skriver John Henry.