Lindsay Lohans mor: Ikke fuld hos Dr. Phil
Skandaleskuespilleren Lindsay Lohans mor, Dina, afviser, at hun var fuld under et interview med Dr. Phil.

Et tv-interview, der ikke er sendt endnu og først vises på mandag mellem den kendte psykolog Dr. Phil og Dina Lohan - mor til skandaleskuespilleren Lindsay Lohan - har skabt debat i USA de seneste dage.

Det sker, efter at en bid af interviewet er blevet vist som reklame for programmet. Her ser det umiddelbart ud til, at Dina Lohan er forvirret, opfører sig bizart og formentlig er fuld.

Men det afviser Dina Lohan over for TMZ.

- Jeg er ligeglad med, hvordan det ser ud. Jeg har det fint og er ligeglad, hvad andre siger. Der er blevet vist to sammenklippede minutter af et timelangt interview, så selvfølgelig bliver det klippet sammen på en interessant måde.

- Det er deres job at gøre det sådan. Jeg forstår godt, at de gør det. Nogle af de ting, jeg siger, er taget ud af kontekst, men jeg er okay, helt okay, siger hun.

Dina Lohan siger, at folk ikke skal dømme hende på forhånd, men først se hele interviewet. Desuden "er jeg en god mor, som altid har været der for mine fire børn", siger hun.

- Jeg synes, at interviewet gik godt, lyder det fra Dina Lohan, som i mange år er blevet kritiseret for at være en dårlig mor, der ikke kan opdrage især Lindsay Lohan.

I interviewet fokuserer Dr. Phil netop på, om Dina Lohan har været en god mor over for Lindsay Lohan, som tit og ofte rammer skandalebladenes forsider med sex- og drukhistorier.

/ritzau/