Lindegaard kom til skade under træning
Anders Lindegaard er ude på ubestemt tid efter, at han blev skadet under mandagens træning. Foto: Scanpix Denmark, AFP, Jens Nørgaard Larsen
Den danske Manchester United-målmand, Anders Lindegaard, forlod træningen på krykker.

Manchester United er blevet kastet ud i en akut målmandskrise.

Først meldte det spanske stortalent David de Gea sig syg, hvorefter danske Anders Lindegaard, som med en enkelt undtagelse har haft ansvaret for Manchester United-målet siden nytår, kom til skade under træningen.

Lindegaard forlod således mandagens træning på krykker, skriver The Daily Mail.

Klubben har endnu ikke meldt noget officielt ud om Lindegaards tilstand, men det frygtes, at han har beskadiget sine ledbånd. Foreløbig er Lindegaard ude på ubestemt tid.

Med mindre de Gea bliver frisk i løbet af i dag, er United-træneren, Alex Ferguson, tvunget til at sætte enten sin tredje- eller fjerdetræner på mål i tirsdagens kamp mod Stoke, som har den danske landsholdsmålmand, Thomas Sørensen, mellem stængerne.

Selv om Anders Lindegaard tilsyneladende er ved at spille sig til en position som første-målmand i storklubben, skal han ikke føle sig alt for sikker.

21-årige David de Gea, som er den dyreste målmand i engelsk fodbolds historie, er nemlig en langsigtet investering, fortæller Alex Ferguson i et interview med Inside United Magazine, skriver The Daily Mail.

"Anders har spillet meget for tiden, men vi ved, at med David handler det om at lære engelsk fodbold at kende og justere sig til det. Han er kun 21. Det er et langsigtet projekt for David, det har vi altid vidst," siger Alex Ferguson.

Kilde: The Daily Mail