Lille Lars vil overraske i Vild med dans
Lars Rasmussen danser med Malene Østergaard. Foto: Isak Hoffmeyer/TV 2
Kun sejren tæller i Vild med dans. Den iltre håndboldspiller Lars Rasmussen lader sportsmanden skinne igennem.

Da Danske Spil gav Lars Rasmussen en bundplacering i deres Vild med dans-odds, gik der kun én ting igennem håndboldspillerens hoved.

- Jeg skal fandeme vise dem!, fortæller han til Ritzau.

Udgangspunktet som underdog har ifølge Rasmussen selv givet ham vilje til at ville overraske alt og alle, når han fredag indtager Vild med Dans-gulvet i en cha-cha-cha med sin partner Malene Østergaard.

- Der er Malene en helt fantastisk partner, for nogle gange kan mit temperament godt løbe af med mig, men hun vendte de dårlige odds til noget, som driver mig fremad, siger Lars Rasmussen.

Og partner Malene Østergaard kunne ikke bede om mere engagement fra nybegynderen.

- Han kan meget mere, end han selv tror. Han arbejder så hårdt, og jeg kan virkelig se, at han udvikler sig, fortæller den mørkhårede skønhed til Ritzau.

Sammen håber de to på at blive den helt store overraskelse, når TV2 fredag klokken 20 blænder op for en ny sæson af det populære danseprogram.

- Alle tror, at jeg kommer til at være det lidt klodsede og fjollede indspark, så jeg glæder mig bare til at vise dem, hvad jeg kan, siger Lars Rasmussen.

At håndboldspilleren ifølge ham selv oven i hatten har fået den smukkeste partner i Vild med Dans nogensinde, gør kun sportsmanden mere lærenem, når håndboldbenene skal skiftes ud med cha-cha-cha'ens latin-hofter.