Laudrup henter hollandsk back til Swansea
Selvom transfervinduet er smækket i, så har Michael Laudrup fået en erstatning for langtidsskadede Neil Taylor

Swansea-manager Michael Laudrup har sikret sig den hollandske venstre back Dwight Tiendalli, der skifter til den walisiske Premier League-klub på en fri transfer.

Det er meningen, at Tiendalli skal erstatte den langtidsskadede Neil Taylor, som brækkede anklen dagen efter, at det britiske transfervindue var lukket i.

- Jeg glæder mig til at arbejde under Michael Laudrup, som er et kæmpestort navn inden for fodbold, og vise ham, hvad jeg kan, siger Tiendalli til Swanseas hjemmeside.

26-årige Tiendalli har tidligere optrådt for det hollandske U/21-landshold og var senest på kontrakt i Twente.

Backen indledte sin karriere i Ajax og rykkede i 2004 videre til Utrecht og to år senere til Feyenoord.

Laudrup har givet Dwight Tiendalli en kontrakt af et enkelt års varighed, og hollænderen ser frem til at vise den danske manager, hvad han kan.

- Jeg er kommet for at imponere manageren og forsøge at spille så mange kampe som muligt.

- Jeg ved, at jeg har fået chancen på grund af Neil Taylors skade, men forhåbentlig kan jeg give holdet lidt erfaring og give manageren flere muligheder.

- Det vil være stort at spille på lørdag mod Aston Villa, men mit fokus er lige nu på at imponere manageren til træning og vænne mig til mine nye holdkammerater, siger Tiendalli.

Swansea, der har indledt sæsonen med to sejre og en enkelt uafgjort, indtager andenpladsen efter Chelsea i Premier League.

/ritzau/