Lars Jacobsen: Vi havde fortjent mere

Danmark var et niveau over Tjekkiet, mener FCK's Lars Jacobsen, der ærgrer sig over manglende skarphed.

Danmark og Tjekkiet delte point efter 0-0 i den første VM-kvalifikationskamp lørdag i Parken, og det kan tjekkerne være klart mest tilfredse med.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

FC Københavns Lars Jacobsen har også svært ved at juble, selv om der trods alt kom et point på kontoen.

- Jeg synes, vi har fortjent mere, men vi er ikke dygtige nok til at få puttet den i kassen, og så må det næstbedste være 0-0, siger han.

- Efter en lidt underlig start, spiser vi os ind, og i anden halvleg er vi et niveau eller to over tjekkerne. Vi har mere end rigeligt med chancer, men vi mangler skarphed i den sidste aflevering og i afslutningerne.

Den rutinerede forsvarsspiller mener ikke, danskerne burde have satset mere, end de gjorde.

- Man kan altid satse alt på et bræt, men det er første kamp i kvalifikationen, og vi ved også, hvad tjekkerne lurer på i dag. De ligger og lurer på de omstillinger, og dem skulle vi ikke løbe ind i. Vi skulle ikke tabe den her kamp, det er også meget vigtigt.

- Det er ikke en kamp, hvor man tager målmanden med frem til sidst, det ville være rimelig hovedløst, mener han.

I oktober venter to udekampe mod Bulgarien og Italien. Tre point hjemme mod Tjekkiet havde lunet i kufferten, men sådan gik det altså ikke.

- Man skal helst vinde sine hjemmekampe, så nu skal vi ud og have et resultat i Bulgarien, det er svært nok i sig selv, og så skal vi til San Siro. Der bliver nok at se til, siger Lars Jacobsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.