Krarup: Venstrefløjens vold giver nazi-associationer
(Foto: )
De autonomes adfærd minder om voldsudøvelsen i Weimarrepublikkens sidste år, hvor andre end nazisterne ikke kunne demonstrere uden at risikere at blive slået ihjel , skriver DF s Søren Krarup, der beskylder medierne for at tie venstrefløjens vold ihjel.

Under overskriften Volden på venstrefløjen langer Dansk Folkepartis Søren Krarup i en kommentar i Berlingske Tidende mandag ud efter både venstrefløjen og de danske medier. Ifølge Krarup fortier medierne mere eller mindre bevidst den vold, som den hjemlige venstrefløj benytter sig af som politisk middel.

- Der er ingen politiker fra SF, De Radikale eller Enhedslisten, der er blevet forfulgt og drevet væk fra en demonstration på slotspladsen af VU, KU eller DFU. Volden er på venstrefløjen. Gadens terror praktiseres af de håbefulde unge fra SFU og Enhedslisten, og når Pia Kjærsgaard gør Villy Søvndal opmærksom på det, eksploderer han i raseri, i stedet for at sætte voldsmentaliteten i sit partis ungdomsafdeling på plads, skriver Søren Krarup.

Venstrefløjens mordforsøg

I kommentaren henviser Krarup til en lang række nyligt episoder, hvor højrefløjspolitikere eller tilhængere er blevet chikaneret, latterliggjort og sågar overfaldet.

- Og værst og mest uhyggeligt har volden på venstrefløjen manifesteret sig i det overfald, der 21, oktober fandt sted på organisationen Stop the Islamisation of Europe . Det skete på Christianshavn i anledning af den saudiske menneskerettighedskommissions besøg på Institut for Menneskerettigheder. Volden var så brutal og uhyggelig, at det kun er et tilfælde, at den ikke førte til dødsfald, skriver Krarup.

Slået med jernstænger 

Ved demonstrationen blev flere personer slået ned - heraf flere med jernstænger og flasker. Én person blev desuden stukket med en kniv. Adskillige personer blev efterfølgende kørt væk i ambulancer. Ifølge Krarup var overfaldet veldokumenteret. Politiet gjorde imidlertid intet for at forhindre overfaldene - eller finde gerningsmændene efterfølgende. Og medierne var i det store hele tavse.

- Sådan er tilstandene desværre i dagens Danmark. Denne uhyggelige vold på venstrefløjen ties ihjel. Der har ikke været store overskrifter i dagbladene. TV har været tavs om dette politiske mordforsøg. De autonomes blodige færden interesserer ikke journalisterne, skriver Krarup.

Minder om nazisternes vold 

Historisk er situationen ikke, mener Krarup, uden fortilfælde.

- De autonomes adfærd minder slående om voldsudøvelsen i Weimarrepublikkens sidste år, hvor andre end nazisterne ikke kunne demonstrere i gadene - ikke uden at risikere at blive slået ned og i nogle tilfælde slået ihjel, skriver Søren Krarup.

Søren Krarup mener, at det er på tide, at justitsminister Lene Espersen (K) kommer på banen.

- Jeg spørger: Er det ikke på tide, at vi vågner til sandheds erkendelse? Er det ikke på tide, at gadens terror mødes af et beslutsomt forsvar for lov og ret? Jeg vil spørge justitsministeren om det, når Folketinget træder sammen, slutter Krarup.

via Listen To News