Kongehus frygter fotos af topløs Kate
Foto: AP Photo/Wong Maye-E / POLFOTO
Fransk ugeblad vil offentliggøre billeder af en topløs hertuginde Catherine af Cambridge, prins William kone.

Det franske ugeblad Closer vil offentliggøre billeder af en topløs hertuginde Catherine af Cambridge, den britiske prins Williams kone. Det skriver bladet ifølge nyhedsbureauet AFP i en pressemeddelelse.

Closer hævder, at billederne af det royale britiske par er taget under en ferie på et slot i Frankrig i sidste uge. Angiveligt skal det kontroversielle billede vise Catherine i færd med at tage sin bikinitop af.

En talsmand for den royale familie i London siger, at de endnu ikke er i stand til at sige, om billederne er ægte.

Britiske medier fik i sidste uge tilbudt billederne, men de skal alle have sagt nej tak, skriver BBC.

Bliver billederne offentliggjort, vil det være endnu en pinlig episode for det britiske kongehus kun kort tid efter, at tabloidavisen The Sun viste nøgenbilleder af prins Williams bror, Harry, under en vild fest i Las Vegas.

Hertugparret selv er ifølge kilder ved hoffet "bedrøvet og skuffet" over billederne, som de opfatter som et overgreb på deres privatliv.

Catherine er sammen med prins William i øjeblikket på et ni dages besøg i Sydøstasien, hvor medierne har fremhævet hendes elegante tøjstil.

BBC skriver, at prins William forsøger at beskytte sin borgerligt fødte hustru mod paparazzi-fotografer værste udskejelser.

William er efter sigende overbevist om, at det var paparazzi-fotografers jagt på hans mor, prinsesse Diana, der førte til hendes død ved en bilulykke i Paris.

Kilde: AFP