Köln udpeger medlem bag spiller-mobning
FC Köln ekskluderer et medlem, som på internettet har været med til at mobbe Kevin Pezzoni ud af klubben.

FC Köln smider et medlem ud af klubben, da den pågældende person har været med til at mobbe spilleren Kevin Pezzoni ud den tyske klub.

Mobningen er foregået på internettet, hvor personen har iværksat en smædekampagne mod Pezzoni, som i sidste uge fik ophævet sin kontrakt efter eget ønske.

- Det drejer sig om et klubmedlem, der også er formand for en lille fanklub. Vi er straks gået i gang med at ophæve hans medlemskab af klubben. Derudover vil han få forbud mod at komme på stadion og få inddraget sin status i fanklubben, oplyser FC Köln.

23-årige Kevin Pezzoni er ikke kun blevet mobbet på internettet. Den unge spiller blev også opsøgt på sin bopæl. I sidste uge samlede en gruppe mennesker sig uden for hans hjem, hvor han blev svinet til.

I februar blev Pezzoni overfaldet i forbindelse med et karneval i byen, hvor en ukendt person brækkede næsen på den tyske fodboldspiller.

FC Köln rykkede i sidste sæson ud af Bundesligaen med Ståle Solbakken som træner, og klubben spiller i øjeblikket i 2. Bundesliga.

/ritzau/dpa