Kjær beroliger: Fuld fokus på landskampen
Simon Kjærs usikre klubfremtid har ikke spillet nogen rolle i forberedelsen til landskampen mod Tjekkiet.

Skulle nogen frygte, at fodboldlandsholds-spilleren Simon Kjær har haft tankerne alle mulige andre steder end på den forestående kamp mod Tjekkiet i Parken, er der ingen grund til bekymring.

Midterforsvareren, der efter alt at dømme starter på banen mod tjekkerne, har været rygtet til flere forskellige klubber, efterhånden som transferperioden nærmede sig sin afslutning.

Men Kjær slår fast, at han ikke har skænket et eventuelt klubskifte en tanke de seneste mange uger.

- Det eneste tidspunkt i de sidste uger, hvor jeg har måttet snakke om klubskifte, har været efter, jeg kom hjem til landsholdssamlingen.

- Jeg har haft fuld fokus på Wolfsburg de sidste tre-fire uger. Det er det, mit hoved har været indstillet på. Hvis Wolfsburg så fandt en klub, de ville forhandle med, så ville jeg kigge nærmere på det, forklarer Simon Kjær.

Wolfsburg-træner Felix Magath har meldt ud, at klubben var klar til at sælge danskeren, hvis der kom et fornuftigt bud, men det tager Kjær i stiv arm.

- Det er ikke første gang i fodboldhistorien, det er sket. Jeg ser det ikke som noget problem. Det er jo kun op til mig at bevise, at jeg skal spille.

- Når jeg ikke har spillet så meget indtil nu, tror jeg mest, det handler om, at de har været åbne for nogle bud på mig, og derfor har jeg ikke stået først i køen. Det er meget normalt, hvis man regner med, at jeg kan smutte når som helst, siger Simon Kjær.

Hvis han kommer på banen mod tjekkerne, kan han prale af, at han optrådt 28 gange for det danske landshold.

/ritzau/