Kate er rystet over sin søster
Senest er Kate selv kommet i problemer med pressen, da et fransk medie har vist billeder af hende topløs. Foto: AP Photo/Stephen Morrison / POLFOTO
Hertuginde Kate giver sin søster tørt på efter en lidt for vild fest.

Det er ikke helt nemt at være i familie med de kongelige.

Nu giver hertuginde Kate sin søster Pippa instrukser om, hvordan man opfører sig, når man er ude. Hun kritiserer søsteren for at være en total party-girl, skriver Her og Nu.

Kate fik nærmest kaffen galt i halsen, da hun så billeder af søsteren, der var i gang med en vild fest i New York sammen med blandt andre hotel-manden Andre Balazs, Gossip Girl-skuespilleren Chace Crawford og New York Rangers-spilleren Sean Avery.

- Kate er rystet over, hvordan Pippa har opført sig i New York - som en totalt Party Girl. Pippa bliver nødt til at tænke over sin opførsel, for det ser dårligt ud over for Kate, siger en kilde til Life & Style Magazine ifølge Her og Nu.

Senest er Kate selv kommet i problemer med pressen, da et fransk medie har vist billeder af hende topløs. Også prins Harry blev for nylig fanget på billeder, hvor han festede og smed tøjet i Las Vegas.

Prins William vil beskytte sin kone mod paparazzierne, så Kate ikke skal kæmpe med dem på samme måde som prinsens afdøde mor, Diana.

Kilde: herognu.com