Juventus redder sejr i land uden Bendtner
Juventus vandt for tredje gang ud af tre mulige i Serie A, hvor det søndag blev til 3-1 ude over Genoa.

De forsvarende mestre Juventus bliver ved med at vinde. Og holdet kan tilsyneladende ikke tabe i den italienske Serie A, hvor det søndag blev til en 3-1-sejr ude over Genoa.

Det var tredje sejr ud af tre mulige i denne sæson samt ligakamp nummer 42 i træk uden nederlag for Juventus, når man tæller kampene sammen over de seneste tre sæsoner.

Nicklas Bendtner var med i Juventus-truppen på 23 spillere, men danskeren kom aldrig på banen. Den italienske landsholdsspiller Sebastian Giovinco og Alessandro Matri startede inde.

I stedet for Bendtner kom angriberen Mirko Vucinic på banen i anden halvleg, da det så sortest ud for Juventus, som på det tidspunkt var heldige med ikke at være bagud med mere end 0-1.

Vucinic lagde både op til 1-1-udligningen, som blev sat fornemt ind af midtbanespilleren Emanuele Giaccherini, og 10 minutter før tid scorede Vucinic 2-1-målet på et tvivlsomt dømt straffespark.

Kwadwo Asamoah, som også fremskaffede straffesparket, cementerede sejren med målet til 3-1 i slutminutterne.

Angriberen Ciro Immobile havde bragt Genoa foran efter 18 minutter. Immobile er delvist ejet af Juventus, og han var efterfølgende så begejstret for at score mod Torino-klubben, at han fik et gult kort for at overdrive jubelscenerne.

Juventus spillede en skidt første halvleg, hvor forsvaret flere gange viste usikkert spil. Genoa kunne nemt have scoret flere mål med bare lidt mere kynisme og effektivitet.

Bendtner kunne på bænken konstatere, at rivalen Matri brændte en gigantisk chance kort før pausen, hvor italieneren burde have udlignet.

Matri blev udskiftet kort inde i anden halvleg, hvor Vucinic i stedet kom ind. Så konklusionen må lige nu være, at Bendtner højest er fjerdevalg i angrebet.

Lazio vandt tidligere lørdag 3-1 ude over Chievo. Tyskeren Miroslav Klose scorede et mål, mens Anderson Carvalho Hernanes scorede de øvrige to Lazio-mål. Det var Lazios tredje sejr ud af tre mulige, og de topper dermed Serie A sammen med Juventus.

/ritzau/