Jokeren hænger ud med hårde kriminelle
Om Jokeren klarer mødet med verdens mest hårdkogte kriminelle med 'stiv pik og håret tilbage', kan man danne sig et indtryk af i aften. Foto: Screendump / YouTube
Som vært på programmet 'Farezonen' tager Jesper Dahl ud til nogle af verdens farligste områder.

39-årige Jesper Dahl er en alsidig mand. Han har slået sine folder som musiker, producer, skuespiller, tv-dommer og forfatter. Nu debuterer han som vært, når han i programmet 'Farezonen' tager ud til nogle af verdens mest kriminelle områder for at tale med forbrydere.

- Jeg er glad for at have fået muligheden for at udforske nogle af de miljøer og steder, som er så ekstreme, at man normalt kun oplever dem i nyhederne eller ser dem på film, siger Jokeren, der selv kan tage "æren" for mere end en enkelt lovovertrædelse.

Sidste år blev han eksempelvis fyret som blogger på cover.dk, fordi han havde beskrevet, hvordan han kører alt for hurtigt på motorvejen efter et forsøg på at tage en overdosis kokain.

Desuden har Jesper Dahl beriget verden med udførlige beskrivelser af, hvordan han har fået smurt kokain i endetarmen og deslige.

De kriminelle, som Jokeren og tv-holdet skal besøge, tager lovovertrædelserne dog op på et helt andet niveau.

- Selvom jeg har færdedes i kriminelle miljøer i både Los Angeles og Danmark, er de folk, vi skal ud til, blandt de absolut hårdeste i verden. Og vi møder dem kun bevæbnet med et kamera, en mikrofon og en enorm nysgerrighed, fortæller Jesper Dahl. Han skal i programmet både tale med myndigheder, forbrydere og deres ofre - i de tilfælde, hvor ofrene stadig er i live.

'Farezonen' bliver optaget i byer, hvor vold og kriminalitet er en helt naturlig del af hverdagen. Jokeren aflægger blandt andet besøg hos Mexicos mest brutale narko-bander, kigger forbi i fængsler, hvor USA's farligste fanger er samlet i overfyldte celler og tager til Honduras, hvor én enkelt bande har gjort landet til det mest kriminelle i verden.

Første afsnit af 'Farezonen' bliver vist i aften på Kanal 5.