Jim Carrey spiller med i ny superheltefilm
Det velkendte gummiansigt er ny mand på plakaten til kommende "Kick-Ass"-komedie.

Når actionkomedien "Kick-Ass 2: Balls to The Wall" får premiere til næste år, bliver det med en velkendt spasmager på rollelisten.

Filmens instruktør bekræfter, at manden med de kendte grimasser Jim Carrey spiller med i filmen om high-school-superhelten Kick-Ass.

Carrey får rollen som Colonel Stars, som hjælper med at samle en gruppe af utilpassede superhelte i deres kamp mod det onde.

- Der er seks dage til, at vi begynder optagelserne, og vi har officielt fundet vores Colonel.

- Alrighty then, skriver filmens instruktør, Jeff Wadlow, på Twitter med henvisning til Jim Carreys velkendte citat som kæledyrsdetektiven Ace Ventura fra 1994.

Det er første gang siden 1995, at Jim Carrey spiller med i en film, der er baseret på en tegneserie. Dengang optrådte skuespilleren som The Riddler i "Batman Forever".

Rollen som Ace Ventura gjorde for alvor den 50-årige amerikaner kendt som komikeren med gummiansigtet. Med vanvittige grimasser og skinger stemme jagtede han en forsmået, kønsskiftet football-spiller, som havde kidnappet en delfin.

Herefter var Carrey et populært navn blandt komedieproducenterne. Han fik hovedrollen i actionkomedien "The Mask", hvor han forførte publikum og Cameron Diaz, og senere fik han biografgængere til at grine i "Dum & Dummere".

Selvom Carrey især er kendt for de skæve og humoristiske optrædener, så har han også mere seriøse roller på cv'et. I 1998 fik han for eksempel hovedrollen i Peter Weirs "The Truman Show", som indbragte ham en Golden Globe-statuette.

/ritzau/Reuters