Jennifer Hudson tilgiver sin mors morder
Jennifer Hudsons svoger dræbte sangerindens mor, bror og nevø i 2008. I dag har skuespillerinden tilgivet ham.

Tre gange livstid og 120 år oveni blev dommen for William Balfour, som er svoger til Jennifer Hudson, og som i 2008 myrdede sangerindens mor, bror og nevø.

Under et besøg hos Oprah Winfrey blev Hudson spurgt, om hun har tilgivet sin søsters fraskilte mand, som myrdede hendes familiemedlemmer.

- Det har jeg, svarede sangerinden.

- Jeg tror ikke, det var hans skyld, at han blev sådan. Det skyldtes hans opvækst, som aldrig gav ham en chance for at blive anderledes, fortæller Hudson ifølge femalefirst.co.uk.

Jennifer Hudson har ikke besøgt gravstederne for sin myrdede mor, bror og nevø, siden de blev begravet, men nu føler hun, at hun er klar til at vende tilbage til kirkegården, hvor de ligger.

- Jeg har ikke været i stand til det før, men nu føler jeg, at jeg har fået retfærdighed for deres død. Nu fortjener jeg at se dem, siger Hudson til Oprah.

Den 30-årige sanger- og skuespillerinde føler ikke, at det var Balfours egen skyld, at han endte med at blive morder.

- Hvis han havde haft den kærlighed, min mor gav os børn eller en anden baggrund, havde han måske haft en chance for at blive anderledes.

- Vi prøvede at tilbyde ham kærlighed i familien, men han var så langt ude, at han ikke engang kunne se det, siger sangerinden.

Selvom det er fire år siden, er følelsen af sorg stadig voldsom for Jennifer Hudson.

- Der var så mange chok involveret. Jeg vidste ikke engang, hvor jeg skulle begynde at sørge dengang, siger Hudson, som føler, at dommen har bragt retfærdighed for hendes familie.

/ritzau/