Jay-Z og Beyonce holder Obama-fest
Festen blev holdt i den eksklusive natklub 40/40 i New York. Foto: Scanpix, Reuters, MARIO ANZUONI
Den succesfulde sangerinde og hendes mand, rapperen Jay-Z, støtter præsidenten ved det kommende valg i USA.

Kendisserne står i kø for at vise deres støtte til de to amerikanske præsidentkandidater.

Senest har rapperen Jay-Z og sangerinden Beyonce, der danner par, været værter ved en fest til fordel for præsident Barack Obama. Festen blev holdt i den eksklusive natklub 40/40 i New York. Det skriver Huffingtonpost.com.

Beyonce bød præsidenten velkommen, inden Obama holdt en tale for de cirka 100 fremmødte, som alle havde betalt 40.000 dollar svarende til næsten 230.000 kroner for en billet til begivenheden.

- Jay ved, hvordan mit liv er, startede Obama sin tale.

- Vi har begge døtre, og vores hustruer er mere populære end os, fortsatte præsidenten ifølge Huffingtonpost.com.

Men det var ikke kun en sjov tale, Barack Obama holdt for de fremmødte. Selvom New York regnes for en nogenlunde sikker stat for demokraten Obama, påpegede han stadig vigtigheden af at føre kampagne.

- Der er mennesker, som skriver checks på 10 millioner dollar bare for at se, om de kan slå mig, sagde præsidenten, som også påpegede, at modstanderne helt sikkert har udtænkt adskillige smædekampagner mod ham.

- Republikanerne er passionerede, og de gør deres bedste for at slå os, sagde præsidenten.

Men pengene til Barack Obamas kampagne bliver også ved med at strømme ind:

Tirsdag deltog han både ved Jay-Z og Beyonces fest og ved en reception, hvor omkring 200 mennesker var mødt op på det luksuriøse Waldorf Astoria Hotel. Her kostede billetterne 12.500 dollar per familie, svarende til cirka 71.000 kroner.