Italien vender tilbage til EM-taktikken
Italien fik ikke meget ud af at spille 3-5-2 mod Bulgarien forleden, og derfor blander Prandelli kortene igen.

Eksperimentet faldt ikke videre heldigt ud, da Italiens landstræner, Cesare Prandelli, i fredags valgte at stille op i en 3-5-2-formation mod Bulgarien.

Italienerne fik kun uafgjort 2-2 i VM-kvalifikationskampen i Danmarks gruppe B, og det har fået træneren til at gå tilbage til det system, der bragte succes ved EM i sommer.

- Indsatsen i Sofia var dårlig og utilstrækkelig. Vi er nødt til at gå tilbage til de koncepter, vi praktiserede så sent som for to måneder siden, siger Prandelli.

Det betyder, at man i tirsdagens opgør mod lilleputterne fra Malta formentlig vil se Italien tilbage i en 4-3-1-2-formation.

Det betyder også, at der skiftes ud i startopstillingen, hvor midtbanespilleren Daniele De Rossi ikke er til rådighed, fordi han blev skadet mod bulgarerne.

Alessandro Diamanti fra Bologna er favorit til at spille offensiv midtbane, mens italienske medier mener, at Mattia Destro ryger ind i angrebet i stedet for Sebastian Giovinco, der ikke imponerede i fredags.

Én spiller kan dog være sikker på genvalg, nemlig angriberen Pablo Osvaldo, der scorede begge italienernes mål mod Bulgarien.

- Osvaldo er en af mine skarpeste spillere lige nu. Han kan gøre en forskel, siger Prandelli.

Kampen spilles i Modena tirsdag aften, og der er kickoff klokken 20.45

/ritzau/