Ingen vil hente Lotto-gevinst på 12 millioner
Helt præcist ligger der 12.021.335 kroner, som savner sin ejer. Foto: Danske Spil
Kan ende med at blive den største uafhentede gevinst, siden Danske Spil indledte Lotto-spillet i 1989.

Man skulle tror, at ejermanden stod klar til at indløse sin gevinst så hurtigt som muligt.

Men endnu er der ingen, der har meldt sig for at få udbetalt de 12.021.335 kroner, som en heldig spiller sidste år den 31. december vandt i Joker-spillet hos Danske Spil. Det skriver Dagbladet HOLSTEBRO.

- Det ærgrer os. Vi synes jo også, at det er dejligt, når nogen vinder, og vi kan forsøde tilværelsen for en heldig person, siger Karin Minke, der er kommunikationsmedarbejder ved Danske Spil.

De over 12 millioner kroner kan nu ende med at blive den største uafhentede gevinst, siden Danske Spil indledte Lotto-spillet i 1989.

Det eneste Danske Spil ved om den ukendte ejermand eller -kvinde af de mange millioner er, at vedkommende købte sin kupon hos Shell på Viborgvej i Holstebro.

- I Viby på Sjælland udløb muligheden for at hente en gevinst på ti millioner kroner i marts i år. Det er den nuværende gevinst-rekord, der ikke er blevet afhentet, siger Karin Minke.

Meget tyder på, at de 12 millioner kroner sandsynligvis ikke bliver hentet.

- Erfaringsmæssigt ved vi, at alle million-gevinster normalt bliver hentet indenfor tre måneder, derfor er vi også bekymret for, om denne gevinst bliver hentet, siger Karin Minke.

Vinderen fra Shell i Holstebro har indtil den 31. december? til at dukke op med vinder-kuponen hos en hvilken som helst spil-forhandler eller ringe til Danske Spil.