Humøret er højt før FCN-debut i CL
Spillerne glæder sig til kampen i Donetsk, og uanset resultatet bliver det en stor aften for FC Nordsjælland.

Humøret er højt i FC Nordsjælland-lejren mindre end seks timer, før holdet går på banen i Donetsk til den længe ventede Champions League-debut mod ukrainske Shakhtar.

Både træner Kasper Hjulmand og resten af lederstaben har gjort meget ud af, at kampen mod det stærke hjemmehold skal være en stor oplevelse og ikke en kamp, der skal indgyde spillerne frygt.

- Spillerne er fokuserede og selvfølgelig spændte. Lige nu slapper de af på hotellet, inden vi senere begynder opladningen til kampen. Man kan godt mærke, at det er en stor kamp, fortæller sportsdirektør Jan Laursen.

De orange Shakhtar-flag er hejst ude foran Donbass Arena, hvor kampen skal spilles klokken 20.45 i aften.

Inde på banen trænede FC Nordsjælland-spillerne tirsdag aften. Også Mikkel Beckmann, der har været tvivlsom op til kampen.

FCN-lejren holder dog tæt med, om han spiller i aften. Kasper Hjulmand var tirsdag ganske optimistisk i forhold til at få sin forward klar til kampen i det sommervarme Donetsk, hvor temperaturen har sneget sig op på 25 grader onsdag eftermiddag.

- Der er en stor glæde og positivitet hele vejen rundt. Uanset hvad bliver det en stor aften for os, siger Jan Laursen.

Tidligere på onsdagen har FC Nordsjællands U/17-hold spillet en slags forkamp mod Shakhtars jævnaldrende talenter. En kamp som ukrainerne vandt 2-0.

/ritzau/