Hollywood-hunk dropper sprut og narko
Sexsymbolet Bradley Cooper siger nej til sprut og narko, det har kun givet ham dårlige oplevelser. Foto: Colourbox
Som 29-årig indså skuespilleren Bradley Cooper, at han var ude på et skråplan, der var farligt for ham.

- Jeg var ved at ødelægge mit liv.

Sådan siger Bradley Cooper om sine 20'ere, hvor dagene i skuespillerens liv godt kunne minde om hans rolle i "Hangover"-filmene.

Faktisk festede Cooper så meget, at han i dag er alt andet end stolt af nogle af de ting, han gjorde, mens han var påvirket.

- Jeg var engang til en fest, hvor jeg med vilje hamrede mit hoved ned i et cementgulv for at vise, hvor sej jeg var. Jeg gjorde det to gange og endte med at tilbringe natten på sygehuset, fortæller Cooper til Wenn.com.

Den 37-årige stjerne fortæller Wenn.com, at han ikke har rørt hverken sprut eller stoffer, siden han i en alder af 29 indså, at han var ved at ødelægge sit liv.

- Efter det indså jeg, at jeg ikke levede op til mit potentiale og det skræmte livet af mig, siger stjernen, som næste år er aktuel i Susanne Biers nye film "Serena".

Den erkendelse fik Cooper til at vende sit liv 180 grader. Han beskriver livet som ædru som at vågne fra en døs.

- Jeg kan huske, at jeg kiggede på mit liv, min lejlighed og mig selv og tænkte "Hvad pokker er der sket her?", fortæller han til The Hollywood Reporter.

I dag lever skuespilleren et liv helt uden alkohol og stoffer, og med ædrueligheden er han også blevet en feteret skuespiller, der kan score roller i de populære Hollywood-film.