Hollywood-hunk dropper sprut og narko

Som 29-årig indså skuespilleren Bradley Cooper, at han var ude på et skråplan, der var farligt for ham.
Sexsymbolet Bradley Cooper siger nej til sprut og narko, det har kun givet ham dårlige oplevelser.
Sexsymbolet Bradley Cooper siger nej til sprut og narko, det har kun givet ham dårlige oplevelser. Foto: Colourbox

- Jeg var ved at ødelægge mit liv.

Sådan siger Bradley Cooper om sine 20'ere, hvor dagene i skuespillerens liv godt kunne minde om hans rolle i "Hangover"-filmene.

Faktisk festede Cooper så meget, at han i dag er alt andet end stolt af nogle af de ting, han gjorde, mens han var påvirket.

- Jeg var engang til en fest, hvor jeg med vilje hamrede mit hoved ned i et cementgulv for at vise, hvor sej jeg var. Jeg gjorde det to gange og endte med at tilbringe natten på sygehuset, fortæller Cooper til Wenn.com.

Den 37-årige stjerne fortæller Wenn.com, at han ikke har rørt hverken sprut eller stoffer, siden han i en alder af 29 indså, at han var ved at ødelægge sit liv.

- Efter det indså jeg, at jeg ikke levede op til mit potentiale og det skræmte livet af mig, siger stjernen, som næste år er aktuel i Susanne Biers nye film "Serena".

Den erkendelse fik Cooper til at vende sit liv 180 grader. Han beskriver livet som ædru som at vågne fra en døs.

- Jeg kan huske, at jeg kiggede på mit liv, min lejlighed og mig selv og tænkte "Hvad pokker er der sket her?", fortæller han til The Hollywood Reporter.

I dag lever skuespilleren et liv helt uden alkohol og stoffer, og med ædrueligheden er han også blevet en feteret skuespiller, der kan score roller i de populære Hollywood-film.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.