Holdkammerater på bar bund om Ronaldo
Alvaro Arbeloa og andre Real-spillere har ingen idé om, hvad Cristiano Ronaldos dårlige humør skyldes.

Cristiano Ronaldo meget omtalte tristhed, vækker ikke blot undren hos publikum verden over. Også superstjernens egne holdkammerater er på bar bund i spørgsmålet om, hvorfor han pludselig er træt af tilværelsen i Madrid.

Real Madrids forsvarsspiller Alvaro Arbeloa fortæller således, at spillerne i øjeblikket stiller de samme spørgsmål, som fans og presse.

- Jeg ved ikke, hvad der er galt med Ronaldo. Det var lige så stor en overraskelse for os, som det var for jer, da vi hørte om det efter kampen, siger Alvaro Arbeloa ifølge Reuters til pressen under det spanske landsholds træning tirsdag.

Cristiano Ronaldo jublede ikke over sine to mål i Real Madrids sejr over Granada i weekenden, og bagefter fortalte han, at det skyldtes, at han føler sig trist.

Det har fået spanske medier til at sætte gang i alverdens spekulationer om, hvad årsagen til Ronaldos dårlige humør er.

Nogle medier hævder, at portugiseren lørdag havde et møde med Real-præsident Florentino Perez, hvor han beklagede sig over manglende opbakning fra holdkammeraterne og udtrykte et ønske om at forlade klubben.

- Hos Real Madrid er vi en familie, og vi støtter ham på alle måder, ligesom vi gør med Mesut Özil, Michael Essien eller hvem det måtte være, siger Alvaro Arbeloa.

Han tror ikke på, at Ronaldo blot er ude på at få en bedre kontrakt med den spanske mesterklub på et tidspunkt, hvor Spanien kæmper med store økonomiske vanskeligheder.

- Det er rigtigt, at både Cristiano og vi andre ikke har de samme problemer som mange spaniere, men han har givetvis sine grunde for ikke at være på toppen.

- Jeg har aldrig hørt ham tale om penge, en længere kontrakt eller et ønske om at forlade klubben. Jeg tror, han bliver i Real Madrid i mange år, siger Arbeloa.

/ritzau/