Hodgson er tilfreds med skuffende England
Englands manager er uenig i, at englænderne spillede en dårlig kamp, da det blev 1-1 mod Ukraine.

Hverken publikum eller presse var specielt imponerede af Englands spil tirsdag aften, da englænderne med hiv og sving skrabede uafgjort i land på hjemmebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

Men Englands manager, Roy Hodgson, erklærer sig efter 1-1-kampen tilfreds med sine spilleres præstation mod de genstridige østeuropæere.

- Jeg er ikke sikker på, at jeg er enig i, at det var en dårlig præstation, selv om folk vel altid vil sige det, når vi spiller uafgjort på hjemmebane, lød det fra Roy Hodgson på pressemødet efter kampen.

England var længe bagud 0-1 og måtte have et straffespark til hjælp, før det endelig lykkedes Frank Lampard at udligne med få minutter tilbage af kampen.

Englænderne måtte stille op uden folk som Ashley Cole, John Terry, Wayne Rooney og Michael Carrick, men manageren er tilfreds med afløsernes indsats.

- Vi manglede mange spillere, men de, der kom ind, faldt godt ind på holdet.

- Det viser, at vi ikke er totalt afhængige af den gamle garde. Danny Welbeck gjorde en god figur, og Ryan Bertrand spillede også godt, siger Roy Hodgson.

Efter 5-0-sejren over Moldova fredag aften havde publikum på Wembley formentlig sat næsen op efter en ny solid engelsk sejr, men som tilfældet var ved EM i sommer, havde englænderne store problemer med ukrainerne.

- Man er lettet, når man er bagud 0-1 og udligner sent i kampen, men jeg synes ikke, vi spillede så dårligt, siger Roy Hodgson.

Englændernes næste opgaver bliver en hjemmekamp mod San Marino den 12. oktober og Polen på udebane fire dage senere.

/ritzau/AFP