Hiv-ramte Sheen: Medicinen mislykkedes

Den skandaleombruste skuespiller begræder, at en række eksperimenterende forsøg med at fjerne hiv-smitten ikke virkede.
Charlie Sheen stod frem som hiv-positiv i november 2015.
Charlie Sheen stod frem som hiv-positiv i november 2015. Foto: Peter Kramer/AP

- Jeg er her for at indrømme, jeg er hiv-positiv.

Sådan lød den chokerende melding fra Charlie Sheen tilbage i november på amerikansk tv i udsendelsen "The Today Show".

Siden har den 50-årige skuespiller været meget åben omkring sin sygdom og behandling, som senest har medført et fejlslagent eksperimenterende medicinsk forsøg i Mexico.

Sheens mexicanske læge sagde endda, at han ville injicere sig selv med skuespillerens blod for at bevise, at behandlingen virkede. Men nu er Sheen tilbage på sin oprindelige ordineret hiv-medicin, bekræfter hans manager, Mark Burg, til mediet USA Today.

Tirsdag medvirkede Sheen i lægeprogrammet "The Dr. Oz Show", som blev optaget ugen forinden, hvor den Golden Globe-vindende Hollywood-stjerne fortalte, at eksperimentet desværre var ved at mislykkes.

- Jeg er lidt ude af mig selv, for inden vi gik på, fik jeg nogle skuffende resultater. Jeg har lige været til kontrol, og de dårlige tal er på vej op, lød den nedslående nyhed, hvorfor skuespilleren nu er vendt tilbage til sin oprindelige behandling.

- I et forsøg på at være forsøgskanin til gavn for alle, der lever med hiv, lyttede han til denne mexicanske læge, som overbeviste Sheen om, at han kunne helbrede ham, siger skuespillerens manager.

- Sheen var villig til at risikere sin egen krop i håbet om at finde en kur. Desværre mislykkedes det. Hans dårlige tal er på vej ned, efter han vendte tilbage til den ordinerede medicin.

"Two and a Half Men"-stjernen var tidligere verdens bedst betalte tv-skuespiller, ind til sprut, sex og stoffer smadrede hans karriere.

Privat er Sheen, der bærer det borgerlige navn Carlos Irwin Estévez, fraskilt til tre og far til fem.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.