Historisk billige flybilletter

Det har aldrig været billigere at rejse langt med fly.
222 nye fly skal sende flere rejsende afsted på historisk billige billetter.
222 nye fly skal sende flere rejsende afsted på historisk billige billetter. Foto: Norwegian Air Shuttle

Drømmer du om at rejse til Rio, Tokyo eller Beijing, kan du glæde dig over, at det aldrig har været billigere. Det viser en måling, som travelmarket.dk har lavet.

Flypriserne ramte et bundniveau i 2009. Dengang kostede ti udvalgte oversøiske rejser i gennemsnit 4.246 kroner. Nu kan de samme 10 rejser købes til en gennemsnitspris på 4.199 kroner.

Et af de mest iøjnefaldende prisfald oplever man, hvis man køber billet til den kinesiske hovedstad, Beijing. Her udbyder blandt andre Finnair og SWISS returbilletter til under 3.000 kroner.

Om det er priskrigen eller ambitionen om at blive Nordens største flyselskab, der har fået Norwegian op af flysæderne er ikke klart. Til gengæld har flyselskabet netop meldt ud, at det har indgået aftale om køb af ikke færre end 222 nye fly. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Købsordren har en samlet værdi på 127 milliarder kroner.

"Dette er en historisk dag for Norwegian. Ordren er den største, noget europæisk flyselskab har indgået og en stor milepæl i selskabets 10-årige historie," siger administrerende direktør i Norwegian Bjørn Kjos i pressemeddelelsen.

Kilde: Travelmarket.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.