Her er de mest populære navne
Der er stor sandsynlighed for, at dit barn hedder Emma. Foto: Colourbox
Emma er tilbage på førstepladsen som det mest populære navn i første halvdel af 2011, efterfulgt af Agnes og Ellen, der er nye på top 50.

Navnet Emma topper popularitets-barometeret i første halvår af 2011. Således fik 296 piger det gode gamle navn skrevet på deres fødselsattest. Det viser tal fra Danmarks Statistik, der offentliggøres i dag.

Emma er kommet godt igen efter at have ligget på en fjerdeplads i 2010, en tydelig forringelse i forhold til to år tidligere, hvor hun også lå nummer et. Men i dag ligger navnet altså lunt i svinget endnu en gang.

Det mest populære navn til drengebørn født i første halvår af 2011 var William, og William var da også det mest populære navn til drenge for hele 2010.

Af dagens offentliggørelse fremgår det også, at nye pigenavne på top 50-listen er Agnes, Ellen, Liv, Merle og Smilla. Hvis man hedder Aksel og Lauritz står man på top 50-listen over de mest brugte drengenavne.

I dagens Nyt fra Danmarks Statistik kan man også læse om de mest populære navneskift for hele befolkningen i 2011. I alt skiftede 42.000 for eller efternavn sidste år, og det var i høj grad kvinder, der fik et nyt navn.

Se hele listen her