Hamilton udstiller Weltz som epo-kurer
Tyler Hamilton hævder, at Johnny Weltz bragte mistænkelige hvide papirposer til US Postal-rytteres lejlighed.

Det er ikke kun Bjarne Riis, der i Tyler Hamiltons nye bog "The Secret Race" beskyldes for at have haft med doping at gøre.

Også Johnny Weiltz, der i sin tid var sportsdirektør på Hamiltons US Postal-hold og nu har samme funktion på Garmin-Cervèlo, er under beskydning.

I bogen beskriver Tyler Hamilton, hvordan Weltz flere gange kom på besøg i den lejlighed i den spanske by Girona, hvor flere US Postal-rytterne boede i 1997.

Sportsdirektøren havde ifølge Hamilton ofte hvide papirposer med, som han gav til en af holdets stjerner, George Hincapie.

Samtalerne mellem Weltz og Hincapie foregik i et tilstødende værelse og på spansk, så det var svært at finde ud af, hvad der foregik.

Men Hamilton og et par af holdkammeraterne fandt alligevel ud af det.

- Vi så, at George puttede en lille sølvpapirspakke ind bagest i køleskabet, bag ved colaerne. En af de følgende dage, hvor George var ude af lejligheden, kunne vi ikke lade være.

- Vi åbnede køleskabet og sølvpapirspakken. Vi så sprøjter og ampuller med etikker, hvor der stod epo på, skriver den tidligere CSC-rytter i sin bog.

/ritzau/