Gintberg griner højest når det er pinligt
Når alle andre dukker sig i pinlig tavshed, er det gerne Jan Gintberg, som kommer til at grine højest.

De fleste kender situationer, hvor stemningen bliver så pinlig, at man bare har lyst til at krybe i et musehul og forsvinde.

Men ikke Jan Gintberg. Han kommer altid til at grine højt og larmende, når han oplever en trykket stemning.

- Jeg kommer alt for tit til at grine på de helt forkerte tidspunkter, hvor ingen andre griner, fortæller spasmageren til Ritzau.

- Det bliver især pinligt, hvis jeg griner højt, og ingen andre synes det er sjovt, fortæller Gintberg, som dog også indrømmer, at han elsker pinagtige situationer.

- Sidst det skete, var jeg i lufthavnen, og en familie havde et meget højt skænderi med nogle ansatte. Alle stod og kiggede og prøvede ikke at gøre et stort nummer ud af det, men jeg kom bare til at skraldgrine, fortæller Gintberg.

Komikeren har haft stor succes i 2012 med sin tv-serie "Gintberg på kanten", hvor han har udforsket dele af Udkantsdanmark og danskernes til tider mærkelige sprog og vaner.

Ved det nyligt overståede Zulu Comedy Galla var han nomineret til prisen for årets komiker, men måtte se sig slået af den energiske Mick Øgendahl. Vinderen af prisen havde kun rosende ord til overs for Gintbergs komiske talent.

Det samme kunne man ikke sige om gæsterne i lufthavnen.

- Alle kiggede og syntes, jeg var vildt upassende, husker Jan Gintberg, som da også bliver frygtelig flov, når hans latterudbrud ikke falder i god jord ved omgivelserne.

- Jeg bliver flov med det samme, men jeg kan altså ikke lade være med at grine, fortæller den larmende komiker.

/ritzau/

via Listen To News