Fetterlein lever som hjemløs
Der er ikke længere så meget at grine af for Frederik Fetterlein, der må leve som hjemløs. Arkiv Foto: TV3/Lotta Lemche
Frederik Fetterlein har så alvorlige økonomiske problemer, at han må sove hos familie og venner.

Den fallerede tidligere tennisspiller havde i sin storhedstid luksushjem i både Monaco, London og København, men nu er pengekassen tom, og han må derfor leve på familie og venners nåde.

Når Frederik Fetterlein er på besøg i København må han nøjes med at sove hos sin bror eller søster, og når han hygger sig i London må vennerne træde til med overnatningsmuligheder, skriver Ekstra Bladet.

"Ja, jeg har ikke lejligheden på Islands Brygge mere. Den røg i forbindelse med alt det med pengene. Den kostede 20.000 kroner i husleje om måneden, så jeg havde ikke råd til den," siger Fetterlein til avisen.

I øjeblikket er Fetterlein i London, hvor han låner en god vens lejlighed på 300 kvadratmeter i hjertet af London. Men den konkursramte tidligere tennisspiller vender snart næsen hjem til den københavnske hovedstad.

"Selvom det er sjovt at bo i en penthouselejlighed, så vil jeg have mit eget sted. Det er også for besværligt i forhold til børnene, når begge børn skal flyves til London. Jeg vil have mere tid med Sean (som han har med sangerinden Saseline, red.), og derfor flytter jeg inden for de kommende par måneder tilbage til København," siger Frederik.

Men det bliver ikke til vild luksus i København for Fetterlein, der må acceptere, at han skal til at kalde sig for lejer i stedet for ejer.

"Altså, jeg vil jo ikke leje verdens største sted. Det skal ikke være det vilde," siger han.

Det gik for alvor ned af bakke for Fetterleins økonomi, da han blev erklæret konkurs, efter at han efterlod sig ubetalte regninger på 430.000 kroner til et leasingfirma.

Kilde: Ekstra Bladet