Ferrari-boss: Vi kigger på Vettel
Ferrari har et godt øje til mexicaneren Sergio Perez, men Formel 1-giganten bejler mest til Sebastian Vettel.

Ferrari-præsident Luca di Montezemolo anser Sauber-køreren Sergio Perez som en kommende kører hos Formel 1-giganten, men det bliver ikke fra næste sæson.

Her satser Ferrari mest på at få fingrene i verdensmester Sebastian Vettel.

- Hvis du spørger mig til et navn, så må jeg give dig Vettels navn, siger Luca di Montezemolo til Sky Sports' spørgsmål om, hvem der skal være holdkammerat med Fernando Alonso fra 2013-sæsonen og frem.

Sergio Perez, der i weekenden blev flot nummer to i det italienske grand prix på Monza-banen, er ellers længe blevet nævnt som Ferrari-kører i næste sæson.

Et skifte fra Sauber - som i øvrigt kører med Ferrari-motorer - ville være meget oplagt, eftersom Sergio Perez er et produkt af Ferraris talentfabrik, men den 22-årige mexicaner er med sine 22 år stadig for ung, mener Luca di Montezemolo.

- Næste sæson kommer for tidlig. Det er ikke smart at sætte en så ung kører ned i en Ferrari-racer med tanke på det pres, der er hos os. Han skal samle mere erfaring, lyder det fra Luca di Montezemolo.

I øjeblikket er spanske Alonso og brasilianeren Felipe Massa på lønningslisten hos Ferrari, men meget tyder på, at sidstnævnte er færdig senest efter denne sæson efter en række skuffende præstationer de seneste år.

/ritzau/