Ferguson vil bruge Bolt mod Real Madrid
Usain Bolt kan komme til at spille en kamp for Manchester United mod Real Madrid, siger manager Alex Ferguson.

Verdens hurtigste mand Usain Bolt er vild med Manchester United, og måske kan han få sin vilde drøm om en kamp i den røde trøje opfyldt.

Manager Alex Ferguson overvejer i hvert fald at bruge sprinteren i en charity-kamp mod Real Madrid næste år, hvilket vil blive et stjernemøde mellem gamle legender.

- Det er interessant, at han gerne vil spille en charity-kamp. Det ville være stort, og næste år, når vi møder Real Madrid-legenderne igen, er det en mulighed at tage ham med og se, hvordan han klarer sig, siger Alex Ferguson til magasinet Inside United.

Da Manchester United tidligere på sommeren mødte Real Madrid i et legendemøde, var det med blandt andre Zinedine Zidane og Luis Figo på banen. United stiller også til start med aldrende stjerner.

Den jamaicanske sprinter er både olympisk mester og indehaver af verdensrekorderne på både 100-meter og 200-meter.

For nylig var Bolt på besøg hos Manchester United, hvor han hilste på spillerne og fik taget billeder sammen med dem på fodboldanlægget.

- Usain er en personlighed og en stor fan af United, siger Alex Ferguson.

Kampen mod Real Madrid skal spilles 3. juni på Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford.

Måske er tidspunktet skidt for Bolt, som på det tidspunkt burde have travlt med Diamond League-stævner og forberedelser til VM i august.

/ritzau/AFP