FCN: Vi skal bare have nogle point
FC Nordsjælland debuterer i Champions League uden en målsætning for, hvad der skal komme ud af deltagelsen.

Champions League er fuldstændig ukendt land for FC Nordsjælland, der generelt ikke kan prale af mange store europæiske resultater i klubbens korte historie.

Derfor har truppen heller ikke på forhånd formuleret nogen fast målsætning om point og placering efter de seks kampe mod Shakhtar Donetsk, Chelsea og Juventus.

- Jeg vil ikke sætte tal på det, men vi skal gå efter at få nogle point. Vi skal gå ind til alle kampene med det udgangspunkt, at vi skal forsøge at vinde.

- Men lad os nu lige komme i gang og se, hvor vi står i forhold til de andre hold, siger anfører Nicolai Stokholm.

Heller ikke FCN-træner Kasper Hjulmand vil slynge et bestemt antal point ud som målsætning.

For ham handler det i første omgang om, at spillerne i kampene overholder de aftaler, der er indgået i omklædningsrummet.

- Mit mål er, at vi præsterer i alle kampene og giver os selv mulighed for at vinde nogle af dem. Det er fuldkommen ukendt territorium for os, så man kan ikke forvente, at vi går ud og vinder seks kampe, siger Kasper Hjulmand.

- Vi bliver nødt til at tage en kamp og se på, hvad vi lærte af den og så justere det til næste gang. Men efter de første tre kampe, når vi har mødt alle hold, er vi meget klogere.

- Men vi jagter følelsen af sejr, og jeg håber, vi oplever den allerede onsdag, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Han og FCN-spillerne åbner Champions League onsdag aften i ukrainske Donetsk, hvor det lokale storhold Shakhtar er modstanderen.

/ritzau/