FCN-profil: Vi har nok ikke skræmt Shakhtar
Kasper Lorentzen tror ikke, Shakhtar Donetsk er blevet nervøse efter FC Nordsjællands indsats mod FCK.

Shakhtar Donetsk-træner Mircea Lucescu vil formentlig studere billederne fra FC Nordsjællands 1-2-nederlag mod FC København lørdag aften med interesse.

Og FC Nordsjælland-spillerne erkender, at de næppe har fyldt Champions League-modstanderne med skræk og rædsel inden onsdagens møde i den ukrainske storby.

- De er nok ikke imponerede af vores niveau ved standardsituationer og indlæg i anden halvleg, siger Kasper Lorentzen, der forventer et Shakhtar-hold, der i lighed med FC København vil forsøge at sætte tempoet i vejret.

- De vil garanteret også komme blæsende, for de er på hjemmebane og vant til et højere tempo end os. Vi må prøve at holde ro i bolden og være bedre, end vi var i anden halvleg mod FC København, siger Lorentzen.

Anfører Nicolai Stokholm kræver mere kynisme og hårdhed af sine holdkammerater i debuten i mesterligaen på onsdag.

- Det er jo to forskellige kampe, men af FCK-kampen kan vi lære, at vi skal være bedre i duellerne, måske lave nogle frispark. FCK lavede et hav af frispark, og det kan vi også forvente på onsdag, siger Nicolai Stokholm.

For træner Kasper Hjulmand begynder forberedelserne mod slaget i Donetsk søndag, når spillerne samles til let træning, hvor nederlaget skal løbes ud af de ømme stænger.

- Først skal vi lige komme os over kampen mod FC København, og det gør vi søndag. Så har vi tre dage til at indstille os på Shakhtar Donetsk. Vi ved, vi skal være meget bedre med bolden mod Shakhtar, siger Kasper Hjulmand.

/ritzau/