FCN-profil efter 0-0: Rigtig god kamp
Trods skuffende 0-0 mod bundholdet Brøndby mener FCN's Kasper Lorentzen, at hans hold spillede virkelig godt.

Skudstatistikken fortæller, at FC Nordsjælland sendte mere end 20 afslutninger af sted mod Brøndbys mål i søndagens superligamøde på Farum Park.

Alligevel stod der 0-0 på lystavlen, da dommer Lars Christoffersen fløjtede kampen af.

Og selv om det var de færreste af de mange afslutninger, der kan kategoriseres som egentlige målchancer, er der i Nordsjælland-lejren enighed om, at holdet gjorde mere end rigeligt til at vinde kampen.

- Jeg synes faktisk, vi spillede en rigtig god kamp, siger landsholdsspilleren Kasper Lorentzen.

- Hvis vi havde scoret på vores store chance i starten af kampen, var det blevet en helt anderledes åben kamp, mener Lorentzen med henvisning til Ivan Runjes afbrænder efter blot ni minutter.

Men stilheden, der larmede ud fra FC Nordsjællands omklædningsrum efter kampen, viser også, at mestrene på ingen måde var tilfredse med udbyttet mod et meget defensivt indstillet Brøndby-hold, der i perioder forsvarede med 10 mand.

- I dag var det måden at stoppe os på, men det tror jeg nu ikke, det er i længden. Vi kom til fine muligheder alligevel, men selvfølgelig kan begge hold siges at være lige kloge efter en 0-0-kamp, siger Kasper Lorentzen.

Det var i øvrigt langt fra første gang, det lykkedes Brøndby at bremse FCN på Farum Park. I foråret vandt Brøndby 2-1 mod de senere mestre, og nordsjællænderne har i alt blot vundet to af 16 møder mellem de to hold i Farum.

- Nogle hold står bedre til hinanden end andre, og Brøndby står åbenbart dårligt til os. De lykkes altid med at gøre det svært for os, både i Farum og på Brøndby Stadion, lyder det fra Kasper Lorentzen.

/ritzau/