FCN-kaptajn: Vi betalte dyre lærepenge
Nicolai Stokholm mener, FC Nordsjælland lavede dyre fejl, som kostede de danske mestre et point i Ukraine.

FC Nordsjællands anfører Nicolai Stokholm er generelt tilfreds med de danske mestres Champions League-debut, selv om det blev et 0-2-nederlag til ukrainske Shakhtar Donetsk.

Stokholm mener, at det lykkedes at frustrere værterne, men at det blev dyrt, at holdet lavede en opspilsfejl i slutningen af første halvleg.

- Jeg er skuffet, for jeg føler, der var noget at komme efter. Det var skidt, at vi gav dem et mål i slutningen af en ellers rigtig fornuftig første halvleg. Der skulle vi bare have spillet bolden rundt.

- Det er dyre lærepenge, vi betalte i dag, men det må vi lære af, og jeg er sikker på, vi nok skal få point i de kommende kampe, siger Nicolai Stokholm.

Offensivt var det ikke meget, FC Nordsjælland fik truet det ukrainske mål, og det er en ting, de danske mestre skal blive bedre til i de kommende kampe mod Chelsea og Juventus.

- Når vi har så meget boldbesiddelse, skal vi være bedre til at søge gennembruddet. Vi havde en fire-fem muligheder for kontraangreb, som vi ikke fik spillet færdig. Det skal vi have rettet op på, lyder det fra Nicolai Stokholm.

Om to uger venter Chelsea på hjemmebane.

/ritzau/