FCN-kaptajn: Vi betalte dyre lærepenge

Nicolai Stokholm mener, FC Nordsjælland lavede dyre fejl, som kostede de danske mestre et point i Ukraine.

FC Nordsjællands anfører Nicolai Stokholm er generelt tilfreds med de danske mestres Champions League-debut, selv om det blev et 0-2-nederlag til ukrainske Shakhtar Donetsk.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Stokholm mener, at det lykkedes at frustrere værterne, men at det blev dyrt, at holdet lavede en opspilsfejl i slutningen af første halvleg.

- Jeg er skuffet, for jeg føler, der var noget at komme efter. Det var skidt, at vi gav dem et mål i slutningen af en ellers rigtig fornuftig første halvleg. Der skulle vi bare have spillet bolden rundt.

- Det er dyre lærepenge, vi betalte i dag, men det må vi lære af, og jeg er sikker på, vi nok skal få point i de kommende kampe, siger Nicolai Stokholm.

Offensivt var det ikke meget, FC Nordsjælland fik truet det ukrainske mål, og det er en ting, de danske mestre skal blive bedre til i de kommende kampe mod Chelsea og Juventus.

- Når vi har så meget boldbesiddelse, skal vi være bedre til at søge gennembruddet. Vi havde en fire-fem muligheder for kontraangreb, som vi ikke fik spillet færdig. Det skal vi have rettet op på, lyder det fra Nicolai Stokholm.

Om to uger venter Chelsea på hjemmebane.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.