FCM-træner: Der er gods i de gutter
FCM er hårdt ramt af skader, og på den baggrund var træner Glen Riddersholm tilfreds med 1-1 mod Brøndby.

En hård skadessituation for FC Midtjylland blev værre i søndagens 1-1-kamp mod Brøndby, da midterforsvareren Erik Sviatchenko måtte udgå med en ankelskade.

- Vi må være tilfredse med et enkelt point på en dag, hvor vi fik lidt mere hovedpine, end vi havde i forvejen, siger FCM-træner Glen Riddersholm.

Sviatchenko blev efter kampen kørt på hospitalet med mistanke om en brækket ankel.

I forvejen kunne Glen Riddersholm ikke disponere over profiler som Kristian Bak, Kolja Afriyie, Tim Janssen og Jesper Juelsgaard, mens Morten Duncans baglår kun tillod ham at spille de sidste tyve minutter.

- Jeg har snart brugt lige så mange spillere i 10 kampe, som jeg gjorde i hele sidste sæson, og samtidig er der solgt ud af bredden, siger Glen Riddersholm.

- Men selvom der er udfordringer, så viste vi i dag, at der er gods i de her unge gutter.

- Lige nu er det en overlevelseskamp, der kræver benhårdt arbejde. Når vi får lazarettet på plads og forhåbentlig undgår nye skader, så skal vi nok komme tilbage til fuld styrke, siger Glen Riddersholm.

Træneren kunne med skadesproblemerne overveje en mere forsigtig tilgang, men det afviste han.

- Jeg har hørt de gode råd om, at vi skal spille defensivt og parkere bussen.

- Men vi har en flok spillere, der er uddannede til at spille på en bestemt måde, og hvis jeg som leder stiller mig op og siger, at vi skal spille på en anden måde, så skaber det utryghed i en ung trup.

Morten "Duncan" Rasmussen kom på banen i de sidste tyve minutter, og blev i slutfasen nedlagt af Clarence Goodson, der fik rødt kort.

- Han sparkede til mig. Bolden var ikke i nærheden, og i de regler jeg har læst, så var det et klart rødt kort, sagde Morten Duncan Rasmussen.

/ritzau/