FCK-træner: Begge hold fortjente tre point
Ariël Jacobs var begejstret over slaget på Fyn, mens kollega Bech ærgrede sig over, at OB kun fik et point.

FC Københavns belgiske træner, Ariël Jacobs, måtte lige puste ud, inden han satte sig til at evaluere 2-2-kampen mellem topholdet og de fynske fightere fra OB.

Ligesom de 9439 tilskuere på Tre-For Park var han næsten stakåndet over tempoet og de mange chancer, der gjorde superliga-kampen til sæsonens mest underholdende.

- Fodboldreglerne holder vel ikke helt efter sådan en kamp. Begge hold fortjente tre point. Kampen var fuld af kvalitet, intensitet og fairness. Jeg formoder, at tilskuerne - om det så var FCK-fans eller OB-tilhængere - nød kampen i 90 minutter, siger Ariël Jacobs.

- Begge hold skabte masser af muligheder. Vi havde flest i første halvleg, mens det vel var 50-50 efter pausen. Vi vidste, at det ikke ville blive nemt i Odense, for bortset fra sidste weekend har de spillet en fremragende sæson, siger Ariël Jacobs.

OB-kollega Troels Bech var enig i belgierens præmis om, at det havde været en underholdende kamp for tilskuerne.

Men OB-træneren konkluderede alligevel, at han var ærgerlig og skuffet over, at det ikke lykkedes at score tre point.

- Vi skabte vel to-tre gange så mange chancer for at score mål, som man normalt gør mod FC København. Omvendt fik vi slet ikke lukket hullerne på vores midtbane, og det skabte en meget livlig kamp.

- Lægger man det hele sammen, så er min konklusion nok, at jeg er mere skuffet end glad over resultatet, siger Troels Bech.

- Til gengæld glædede jeg mig over, at vores hjemmepublikum igen i aften demonstrerede, at de virkelig tror på os, lyder det fra OB-træneren.

/ritzau/