FCK-profil: FCN er den største konkurrent
Nicolai Jørgensen peger på FC Nordsjælland som FCK's største konkurrent, selvom mestrene er på tredjepladsen.

Landsholdsspiller Nicolai Jørgensen er slet ikke tvivl, når han bliver adspurgt om, hvem der i øjeblikket er FC Københavns største konkurrent i kampen om superliga-guldet.

- Det er Nordsjælland, svarer FCK-profilen med det samme.

Han peger på de regerende mestre, selvom nordsjællænderne har otte point op til FCK's førerhold, og selvom FCN i øjeblikket faktisk kun er på ligaens tredjeplads.

- Det kan godt være, at vi har otte point ned til dem nu, men vi ved godt, at taber vi lige pludselig en kamp, så kan de være lige i røven på os igen.

- Vi skal hele tiden forsøge at øge forspringet, for der vil komme perioder, hvor det ikke går så godt som nu, lyder det fra offensivspilleren.

FCK udbyggede netop forspringet til FCN i weekenden. FCN spillede lørdag uafgjort 1-1 mod Randers FC, mens FCK søndag udraderede Silkeborg med 5-0 i Parken. Nicolai Jørgensen leverede selv målene til 3-0 og 4-0 for FCK.

På papiret er AaB den største FCK-konkurrent lige nu. Nordjyderne er kun fire point efter FCK, og det forspring kan blive mindre mandag aften, når AaB hjemme får besøg af bundproppen Esbjerg.

/ritzau/