FC Barcelona alene i front efter smal sejr
Med en 1-0-hjemmesejr over Valencia er FC Barcelona det eneste hold med maksimumpoint efter tre ligakampe.

Et brag af et mål af den brasilianske back Adriano var nok til sejr for FC Barcelona, som søndag aften hjemme på Camp Nou vandt 1-0 over Valencia i Primera Division.

Midtvejs i første halvleg modtog brasilianeren bolden lidt uden for feltet, og efter et træk ind i banen hamrede Adriano bolden op i det lange hjørne.

Ganske imponerende for en spiller, der i første halvleg spillede venstre back, men Adriano er en af de få klassespillere, der sparker stort set lige godt med begge fødder.

Med gevinsten er FC Barcelona, som sidste sæson så ærkerivalen Real Madrid løbe med mesterskabstitlen, eneste hold i Primera Division med maksimumpoint efter sæsonens første tre spillerunder.

Det ene mål betød også, at den største Barcelona-stjerne over dem alle, argentinske Lionel Messi, for en gangs skyld ikke behøvede at komme på måltavlen. Messi har ellers startet sæsonen forrygende med fem mål i de to første ligakampe.

Real Mallorca, Malaga og Rayo Vallecano, der har den danske angriber Nicki Bille Nielsen på holdet, er nærmeste forfølgere med syv point.

/ritzau/