Eva Longoria dater 12 år yngre NFL-stjerne
Desperate Housewife-skønheden siger, at hun har fundet en kæreste fra fodboldholdet New York Jets.

Efter at have været single i lidt over et par måneder er den amerikanske skuespiller Eva Longoria igen begyndt at flette fingre med det mandlige køn.

Desperate Housewife-stjernen bekræfter over for det amerikanske tv-show Ekstra, at hun dater den amerikanske fodboldspiller Mark Sanchez. Det skriver magasinet Female First.

- Mark og jeg har det godt. Vi er bare glade for at date, sagde den 37-årige skønhed, da hun gæstede programmet torsdag.

Mark Sanchez spiller quarterback for NFL-holdet New York Jets, og han er 12 år yngre end filmstjernen.

I juni forlod Longoria sin kæreste Eduardo Cruz. Hun begyndte at date sangeren, der er bror til skuespiller Penelope Cruz, i februar 2011 flere måneder efter, at Longoria blev separeret fra ægtemanden og basketballstjernen Tony Parker.

Allerede i marts kom de første rygter om, at Cruz og Longoria var gået fra hinanden, men de rygter blev skudt ned en måned senere, da de to blev set dele en romantisk middag i Hollywood.

En repræsentant for Cruz bekræftede dog sidst i juni, at de to endeligt havde afsluttet forholdet.

Eva Longoria er bedst kendt for sin rolle som den desperate husmor Gabrielle Solis i tv-serien om de intrigante, udspekulerede og dramatiske forstadskvinder, der første gang blev vist i 2004 på amerikansk tv.

Serien opnåede hurtigt enorm popularitet og fik en tilsvarende stor skare af faste seere verden over, ligesom serien modtog flere store tv-priser undervejs.

Men som det er tilfældet med de fleste langlivede tv-serier, faldt populariteten langsomt med hver ny sæson, og derfor besluttede ABC sig sidste år efter otte sæsoner for at trække stikket endegyldigt.

/ritzau/