Esbjerg lejer talent i FC København
19-årige Youssef Toutouh spiller i Esbjerg resten af året. Offensivspilleren indgår ikke i FCK's planer.

Efter en miserabel sæsonstart, der kun har budt på tre point i de første otte kampe, har Esbjerg endnu engang været aktive på transfervinduet.

Mandag aften meddeler klubben således, at den har lejet den talentfulde offensivspiller Youssef Toutouh i FC København frem til årsskiftet.

- Vi har fået gode referencer på Youssef både som person og fodboldspiller, og vi håber, at han med sin stærke teknik og sikkerhed i pasninger kan styrke bredden og skærpe konkurrencen om pladserne i truppen.

- Han spiller nogle positioner på banen, som er interessante i forhold til vores nuværende situation i Superligaen, siger Niels Erik Søndergård fra Esbjerg fB's sportslige ledelse i en pressemeddelelse.

Den 19-årige Toutouh skal bidrage til at hjælpe bundklubben med at skabe målchancer. Esbjerg er fortsat uden sejr i denne sæson og har kun scoret fem gange.

Den tidligere Hvidovre-spiller fik sidste efterår tre superligakampe for FC København under den daværende Roland Nilsson. Men han har fået besked om, at han ikke indgår i klubbens førsteholdsplaner i denne sæson.

- Som det er normalt for mange unge spillere, har jeg haft svært ved at få chancen, og jeg har en alder, hvor jeg har brug for at spille for at udvikle mig.

- I Esbjerg vil jeg forsøge at få så mange kampe som muligt, selv om jeg ved, at det ikke bliver let. Måske har jeg godt af at prøve noget nyt for at få gang i karrieren igen, siger Youssef Toutouh.

/ritzau/

via Listen To News