Engelske medier: Terry gjorde det rigtige
Den britiske presse bifalder John Terrys beslutning om at stoppe på det engelske fodboldlandshold.

John Terrys beslutning om at stoppe på det engelske landshold møder forståelse og anerkendelse i de britiske aviser mandag.

Landsholdsstoppet blev meddelt søndag aften og skal ses i lyset af mandagens racismehøring, hvor Terry er anklaget for at have svinet Queens Park Rangers' Anton Ferdinand til med racistiske tilråb.

Netop derfor anerkender avisen The Times Chelsea-forsvarerens beslutning:

- Terry gjorde det rigtige. Men det har muligvis været det sværeste, han nogensinde har gjort.

The Sun mener, at Terrys mange eskapader uden for banen har gjort det svært for tilhængerne at elske den robuste forsvarsdirigent.

- Mange fans bryder sig efterhånden ikke om den spiller, der ikke desto mindre er landets bedste forsvarsspiller. Terrys karriere har været én lang sæbeopera og ofte en usmagelig én af slagsen, skriver avisen.

Ud over racismesagen rummer listen over John Terrys fejltrin også slagsmål i en natklub, en udenomsægteskabelig affære med holdkammeraten Wayne Bridges ekskæreste og en bøde for i fuldskab at have forulempet amerikanske turister efter 11. september-angrebene.

- Han er blevet et symbol på uenighed, og hans eftermæle er sværtet så meget til, at det ikke kan renses, skriver Daily Mirror.

/ritzau/